DIN STATSAUTORISEREDE REVISOR I KØBENHAVN OG OMEGN

Vadskær Krømmelbein er et statsautoriseret rådgivnings- og revisionsfirma. Vi vil være anderledes end de traditionelle revisionsfirmaer og vi er ikke bange for at sige tingene, som de er. Vores rådgivning og revision tager derfor altid udgangspunkt i en åben og ærlig dialog, som gør det muligt for os at være med tæt på din virksomhed og ikke bare én gang årligt ved regnskabsaflæggelse.

Alle partnere har stor erfaring med alt fra hjælp til den nystartede iværksætter til revision og rådgivning af større virksomheder og koncerner.

Vi er nærværende og sætter vores personlige præg på vores rådgivning, som tilpasses netop din virksomhed. Vi tror på, at vi har fordel af at være et mindre revisionsfirma, da vi alle har mulighed for at have kendskab til din virksomhed, og derfor kan rådgive i øjenhøjde.

Partnere

Lone Vadskær Jensen

H: 89 80 30 90 | D: 22 84 10 80

Email: lv@vksrevision.dk

Lone Vadskær Jensen

Lone har mere end 16 års erfaring med regnskab, revision, skat, moms og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Derudover har Lone stor erfaring med iværksættere inden for de fleste brancher og personlige skatteforhold. Lone er trusted advisor for et bredt udsnit af ejerledede virksomheder. Lone er altid nytænkende og ser ofte fordelene i digitaliseringen for at sikre en effektiv sparring med hendes kunder.

Michael Kodama Krømmelbein

H: 89 80 30 90 | D: 93 88 27 80

Email: mk@vksrevision.dk

Michael Kodama Krømmelbein

Michael er statsautoriseret revisor og har 15 års erfaring med regnskab, revision, skat og rådgivning af ejerledede selskaber/koncerner samt større danske og internationale virksomheder.

Derudover har Michael stor erfaring med iværksættere inden for de fleste brancher, omstrukturering og personlige skatteforhold.  Michael er særlig ekspert i virksomheder indenfor ejendomsbranchen.

Michael fungerer desuden som opgaveretter for kommende statsautoriserede revisorer på FSR SR-Akademiet.