Hvem er vi?

Din statsautoriserede revisor i København og omegn
Start en dialog

Vi går ind for en åben og ærlig dialog

Vadskær Krømmelbein er et statsautoriseret rådgivnings- og revisionsfirma. Vi vil være anderledes end de traditionelle revisionsfirmaer og vi er ikke bange for at sige tingene, som de er. Vores rådgivning og revision tager derfor altid udgangspunkt i en åben og ærlig dialog, som gør det muligt for os at være med tæt på din virksomhed og ikke bare én gang årligt ved regnskabsaflæggelse.

Alle partnere har stor erfaring med alt fra hjælp til den nystartede iværksætter til revision og rådgivning af større virksomheder og koncerner.

Vi er nærværende og sætter vores personlige præg på vores rådgivning, som tilpasses netop din virksomhed. Vi tror på, at vi har fordel af at være et mindre revisionsfirma, da vi alle har mulighed for at have kendskab til din virksomhed, og derfor kan rådgive bedst muligt.

Mød holdet

Mød holdet bag VKS Revision, som hjælper og rådgiver dig i den bedste retning med de absolut bedste løsninger. Mød dem her.

Michael Kodama Krømmelbein

Partner

Michael er statsautoriseret revisor og har 16 års erfaring med regnskab, revision, skat og rådgivning af ejerledede selskaber/koncerner samt større danske og internationale virksomheder.

Derudover har Michael stor erfaring med iværksættere inden for de fleste brancher, omstrukturering og personlige skatteforhold. Michael er særlig ekspert i virksomheder inden for ejendomsbranchen.

Michael fungerer desuden som opgaveretter for kommende statsautoriserede revisorer på FSR SR-Akademiet.

Lone Vadskær Jensen

Partner

Lone har mere end 18 års erfaring med regnskab, revision, skat, moms og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Derudover har Lone stor erfaring med iværksættere inden for de fleste brancher og personlige skatteforhold.

Lone er trusted advisor for et bredt udsnit af ejerledede virksomheder. Lone er altid nytænkende og ser ofte fordelene i digitaliseringen for at sikre en effektiv sparring med hendes kunder.

Miho Kodama

Bogholder

Miho er firmaets bogholder og elsker at få bogholderiet til at gå op i en højere enhed.

Miho anvender i det løbende arbejde mange forskellige programmer og applikationer, som muliggør at kundernes bogholderi altid er up-to-date, og dermed kan bruges aktivt, når der skal tages økonomiske beslutninger.

Thomas Christiansen

Revisor, cand.merc.aud

Thomas har stor erfaring med et bredt udsnit af både mindre- og mellemstore virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Thomas har tidligere arbejdet udenfor revisionsbranchen og bidrager således med stor erfaring fra begge sider af bordet, når det kommer til rådgivning af kunder.

Carsten Larsen

Revisor, HD(r)

Carsten har med sine 20 års erfaring som revisor indenfor regnskab, skat og moms prøvet det meste.

Carsten er omhyggelig i sin tilgang til kunden og dennes forretning, og er dermed med til at give sine kunder overskud i hverdagen og ro i økonomien.